Ystävällistä palvelua, laadukkaita huoneita ja maittavaa ruokaa – niin kokousmatkailijalle kuin lomalaiselle!

Ystävällistä palvelua, laadukkaita huoneita ja maittavaa ruokaa – niin kokousmatkailijalle kuin lomalaiselle!

Tervetuloa Teatterihotelli Riihimäkeen!

Odotamme jo sinua

Yksityinen, palveleva Teatterihotelli Riihimäki sijaitsee aivan Riihimäen keskustassa, Hämeenaukiolla. Hotellissa on mukavat huoneet, erinomaiset kokoustilat ja maksuton pysäköintialue. Hotellin ravintolassa nautitaan hyvästä ruoasta, ja iloisen illanvieton löytää hotellin aulabaarista.

Teatterihotelli Riihimäki on osaava kokoushotelli, jonka monipuolisissa ja helposti muunneltavissa tiloissa onnistuu niin suuret seminaarit kuin pienet kokouksetkin. Hotellin hauskojen oheisohjelmien valikoima on laaja. Hotellin saunaosastolta taas löytyy rauhaa ja hiljaisuutta.

Tervetuloa lounaalle!

Lounas arkisin klo 11.00-13.30, hinta 10,90 €/hlö
Tutustu viikon ruokalistaan.

Ajankohtaiset tarjouksemme

Kepeät kesähinnat 14.6.–8.8.2021

Riihimäki ympäristöineen tarjoaa paljon näkemisen arvoisia asioita: tule ja koe, me odotamme sinua jo!

Kokouspäivä Teatterihotellissa

Vietä mukava kokouspäivä kanssamme. Kokoustat valoisissa ja avarissa kokoustiloissamme, ja keittiömme loihtii maukkaat eväät työskentelyn lomaan.

Teatteripaketti

Pakettiin kuuluu majoitus, runsas buffet aamiainen ja teatteripäivällinen (buffet) sekä lippu valittuun näytökseen.

Riihimäen Teatteri toimii samassa rakennuksessa kuin Teatterihotelli Riihimäki. – Voit kätevästi yhdistää majoituksen ja teatterikäynnin.

Tutustu Riihimäen Teatterin ohjelmistoon tästä.

Väliaikatarjoilut teatterinäytöksiin voit tilata lomakkeella täältä.

Mitä tehdä Riihimäellä?

Teatteri ja elokuvat

Riihimäen Teatteri on samassa rakennuksessa kuin hotelli. Kesäisin Teatteri Perikunta esittää revyitä keskustassa sijaitsevan ravintolan terassilla. Tunnettu Riihimäen Nuorisoteatteri on Suomen suurin teatteritaiteen perusopetusta antava laitos, jonka esityksiä näkee 1917 rakennetussa Kino Sammossa. SPOTTI – Lasten teatteripäivät järjestetään joka 3. vuosi Riihimäellä. Elokuviin pääse halutessaan Bio Rexissä, joka on aivan kaupungin keskustassa.

Museot ja näyttelyt

Suomen Lasimuseon lisäksi kaupungissa ollessaan voi poiketa Riihimäen taidemuseossa, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Viihtyisän Kaupunginmuseon vehreässä pihapiirissä voi käydä vaikka Marttakahvilassa. Metsästyksen ystäville Suomen Metsästysmuseo on varmasti kiinnostava paikka. Valtakunnallinen Työväentalomuseo esittelee työväenliikkeen toimintaan liittyvää aineistoa. Galleria Tärinä on kuvataiteilijoiden ylläpitämä galleria Matkakeskuksessa, ja kirjastossa on vaihtuvia näyttelyitä Samuli Parosen salissa.

Musiikki

Riihimäellä on vilkas musiikitarjonta. Riihimäen Kesäkonserteista on kasvanut kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettu, Finland Festivals -ketjuun kuuluva kamarimusiikkijuhla, ja kesäkauden ilmaiset kesäkonsertit Granitin aukion lavalla keräävät väkeä. Facebook-ryhmässä Keikat – Riihimäki ilmoitetaan monista tulevista keikoista eri paikoissa. Riihimäeltä on lyhyt matka myös Hyvinkään tai Hämeenlinnan konsertteihin.

Lasi ja muotoilu

Suomen Lasimuseo sijaitsee Riihimäellä, ja kaupungissa toimii lasistudioita, joissa voi itsekin päästä kokeilemaan lasinpuhallusta; kannattaa siis piipahtaa Lasismissa ja Mafka ja Alakoskessa. Lasinpuhalluksesta ennen ja nyt löytyy tietoa osoitteesta www.lasinpuhaltajat.fi

Liikunta

Riihimäen kaupunki ylläpitää monipuolista liikuntapaikkaverkostoa. Keskeisimmät liikuntapaikat ovat uimahalli ja kesällä maauimala, Urheilutalo, Peltosaaren liikuntapuisto, kamppailukeskus sekä ulkoilualueet Riutta, Vahteriston ulkoilureitti ja varuskunnan pururata. Myös frisbeegolfrata ja keilahalli löytyvät kaupungista.

Riihimäen Ravit

Riihimäen ravirata sijaitsee Juppalan kaupunginosassa noin kaksi kilometriä kaupungin keskustan pohjoispuolella. Se on yksi Suomen 23:a kesäradasta. Raviradalla järjestetään kesäraveja ja harjoitusraveja. Ravien aikataulut löytyvät raviseuran verkkosivuilta.

Auto- ja moottoripyöräharrastajille

Autoharrastajat ja motoristit kokoontuvat kesäkaudella joka keskiviikkoilta Ullan Pakarin parkkipaikalla. Kaupungissa on myös suosittu vappuajo ja cruisingeja. Ohjelmaa löydät RHRA:n sivuilta. Myös Hyvinkään Vauhtipuistoon ja Ahveniston radalle on lyhyt matka.

Lapsille

Lapsiperheitä ilahduttaa kesäisin Puuhamaa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Tervakoskella.

Vesilinna

Vesilinna valmistui vuonna 1952. Rakennus suunniteltiin paitsi vesitorniksi myös näkötorniksi. Ylätasanteelle sijoitettiin kahvila. Näköalatasanteen Café bar Torni on avoinna kesäaikaan, aina kun lippu on salossa.

Hatlamminsuo

Hatlamminsuo on Riihimäen arvokkain yksittäinen luontokohde. Se on laaja, suurelta osin luonnontilainen keidassuo, jolla esiintyy 40 eri suotyyppiä. Hatlamminsuon lounaisosassa on pääosin pitkospuilla kulkeva luontopolku. Tutustu myös muihin Riihimäen luontokohteisiin.

Kaupungin vinkit

Tapahtumakalenteri

Tutustu Riihimäen tapahtumiin Riihimäen kaupungin tapahtumakalenterissa

Jos haluat pysäyttää esityksen ja lukea omaan tahtiin, klikkaa yläkulman nuolta.